Beste liefhebbers,

Als jullie op zoek zijn naar de perfecte sportuitrusting, gadgets, kleding of personalisatie voor jullie sportteam, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Bij www.Foxs.be zijn we gepassioneerd door sport en alles wat daarbij hoort.


Heb je iets nodig en vind je het niet meteen terug, stuur gerust een mailtje naar info@foxs.be

Ons werk

Beste lezers, Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan een geweldige website: www.Foxs.be. Deze website is dé plek voor alles wat te maken heeft met sportmateriaal, gadgets, kleding en personalisatie. Van voetbal tot tennis, van hardlopen tot workwear, bij Foxs vind je alles wat je nodig hebt om jouw prestaties/ bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Beste liefhebbers, 

 Hebben jullie al kennis gemaakt met Foxs.be? Zo niet, dan wordt het hoog tijd! Wij zijn dé online plek voor alles wat met kledij te maken heeft. Van sportmateriaal tot gadgets, van kleding tot personalisatie, bij ons vind je het allemaal. Wat maakt Foxs.be nu zo bijzonder? 

Allereerst ons uitgebreide assortiment, daarna proberen we je altijd te helpen met je node, heb je iets nodig en vind je het niet meteen terug. Stuur dan gerust een mailtje naar info@Foxs.be.